Google

1 Eylül 2008 Pazartesi

Nihayet Beklenen Kadro Aciklandi

Halit Refiğ'in Aşk-ı Memnu'sunu izlemek nasip olmadı ama ordaki kadro çok daha harikaydı aslında. Behlül'ü, Salih Güney (Türk Sinema'sının en yakışıklı aktörlerinden biridir), Bihter'i Müjde Ar, Nihal'i ise Itır Esen oynamış. Bahsi geçen sinema sanatçılarının gençlik hallerini düşündüğümde zamanında cuk oturan bir cast yapılmış.

Behlül rolü için Kıvanç Tatlıtuğ uygun gibi aslında. Çok yakışıklı ve kendini geliştirmeye çabalayan bir oyuncu. Gümüş'te değil ama Menekşe İle Halil'deki performansı oldukça başarılıydı.

Bihter rolü için değil de Nihal rolü için Beren Saat harika olur. Nihal Bihter gibi değil, daha duygusal daha içine kapanık kanımca. Bihter ise fettan, işveli cilveli bir rol. Keşke Deniz Çakır'ı izleyebilsek Bihter olarak. Müthiş olurdu.

Bu ilk iki isimden sonra, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor hele hele de Selçuk Yöntem isimlerine bayıldım. Usta oyuncular tümü. Tümü de nefis oynayacaktır rollerini.

Senaristler Yaprak Dökümü'nün kalitesinde bir iş çıkarırlarsa, fevkaladenin fevkinde bir dizi bizi bekliyor demektir. İki senariste de güveniyorum. Yönetmen de aynı dizinin yönetmeni olacak demek ki, Mesude Erarslan Yaprak Dökümü'nde tüm oyuncuların en iyi performansını yakalamayı bilmişti.

0 yorum: